Kuinka ottaa Lexmark-tulostimen ääni käyttöön?

Oletko joku, joka on laajasti riippuvainen tekniikan ja Internetin tarjoamista palveluista? Jos vastauksesi on kyllä, tiedät jo, että jos haluat saada parhaat tulokset, sinun on investoitava muutamaan lisälaitteeseen, kuten Lexmark-tulostimeen. Se on yksi merkittävimmistä laitteista, joita voit ostaa, koska sen avulla voit luoda paperikopioita mistä tahansa tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi tallennetusta asiakirjasta

Saatat törmätä lukuisiin muihin teknologiaorganisaatioihin, mutta Lexmark on yksi parhaista, koska se käyttää huipputeknologiaa malliensa luomisessa. Tästä syystä sinun tulee muistaa kerätä mahdollisimman pian lisätietoja siitä, kuinka se voi parantaa käyttömukavuuttasi Lexmark tukitiimin avulla.

Jos kiinnität huomiota työkaluihin ja palveluihin, sinun on melko helppoa hoitaa työ- tai koulutustarpeesi lyhyessä ajassa. Kaikkien näiden näkökohtien avulla voit saavuttaa parhaat tulokset ja minimoida tulevia esteitä.

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja Internetiin, uuden tulostusgadgetin ostaminen ja asentaminen voi olla melko haastavaa, jos tämä on ensimmäinen kerta.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luopua tarpeistasi? Ei. Tämä johtuu siitä, että Lexmark tekninen tukitiimi voi opastaa sinua aina, kun joudut vaikeuksiin. Se on joukko ammattilaisia, jotka on koulutettu ja koulutettu perusteellisesti, joten voit olla rauhassa tietäen, että he antavat parhaat vinkit.

Sen lisäksi sinun tulee noudattaa muutamia vaiheita, jos haluat ottaa tulostimesi äänen käyttöön. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on käynnistää Lexmark-tulostin kytkemällä se pistorasiaan
  2. Kun etusivu avautuu eteesi, napauta siitä Asetukset-välilehteä
  3. Näytöllesi avautuu uusi sivu, jossa on useita vaihtoehtoja. Valitse nopeasti Yleiset asetukset -välilehti
  4. Siirry seuraavalta edessäsi avautuvalta sivulta Quiet Mode -ikkunaan
  5. Kytke se päälle, jos haluat poistaa äänen käytöstä

Voit Soita Lexmark Suomi tukinumeroon, jos et noudata tässä blogissa annettuja ohjeita.

alkuperäinen lähde

Aiheeseen liittyvät artikkelitKuinka poistaa Lexmark-tulostimen ääni käytöstä?

Design a site like this with WordPress.com
Get started